Pompiers
Accueil  •  FAQ  •  Contact  •   S'inscrire sur Forum Pompier  •   Messages Privés  •   Connexion
Forum Pompier : le forum dédié au métier de sapeur-pompier

Vous ne pouvez pas participer car vous n'êtes pas inscrit : inscription gratuite !
nike sb


Voir le sujet suivant
Voir le sujet précédent
Répondre au sujet
Auteur Message
Hogan North
Nouvelle recrue
Nouvelle recrueInscrit le: 08 Aoû 2019
Messages: 3

MessagePosté le: 08 Aoû 2019, 04:29 Répondre en citant Revenir en haut de page

En anden Air Max Day-udgivelse, som mange ser frem til, nike air force 1 er? Riccardo Tisci x Nike Air Max 97 Mid, som du ser ovenfor. Vi har kendt noget til denne sko i et stykke tid nu, men dette er første gang, at Nike officielt har afsløret den.Offentlig kendt som NikeLab Air Max 97 x RT, har dette samarbejde Nike linket til den italienske modedesigner til at frigive en meget speciel par af Nike Air Max 97.

Riccardo Tisci vælger at konvertere den klassiske low-top Air Max 97-model til en midt-top for at matche de italienske couture-påvirkninger, og gadeværdighed Riccardo Tisci er vant til. Skos overdel er inspireret af landingsbanen, da den leveres med en tumlet syntetisk læderoverdel parret med? Syntetisk ruskindunderlag. At tilføje en unik touch til skoen er den diskrete lynlås på tungen, der også gør det lettere at glide på. Endelig kontrastes det helt sorte look ved hjælp af den nike huarache gennemskinnelige hvide mellemsål udstyret med en "Synlig luft" -enhed. Se efter "Riccardo Tisci x Nike Air Max 97 Mid", der frigives den 17. marts i Rom, den 24. marts i Asien og 26. marts (Air Max Day) i Europa og det amerikanske detailhandel vil være $ 200.

Med en udgivelse så nike air stor som den kommende Atmos x Air Jordan 3 x Air Max 1 pakke, vidste du, at det kun var rigtigt at frigive nogle matchende tøj til at gå sammen med de friske spark, ikke? Det er nøjagtigt, hvad vi vil dele med dig, og det går under navnet? Atmos x Nike Big Swoosh Tech Fleece Collection.? Atmos x Nike Big Swoosh Tech Fleece Collection er inspireret af Air Max 1 Atmos Elephant fra pakke.

Fremtidens off-court mode med en minimalistisk æstetik og den avancerede polstring af Nike Zoom Air introduceres med denne splinternye Nike Zoom Modairna.Inspireret af den klassiske Air nike shox Zoom Flight The Glove er Modairnas elegante og sømløse profil defineret af en elegant perforeret læderkonstruktion. Dyppet i en stilfuld farvetone af vachetta tan, er sneakeren desuden detaljeret med subtile broderede Swooshes og lynlåse på siderne for lettere at tippe tilgængeligheden. Endelig, en fuld længde, let Nike Zoom Air-dæmpning og slidstærk ydersål i gummigummi fra den samlede bygning. Prissat til $ 175, kan du købe dette nye kvindes par hos udvalgte Nike-forhandlere fra lørdag den 18. marts.

Nike giver en god fornøjelse til fans af Foamposite i weekenden med frigivelsen af Nike Air Foamposite Pro Silver Surfer. Denne seneste gengivelse af Nike Air Foamposite Pro, der i øjeblikket fejrer sit 20-års jubilæum, har en fuld Metallic Silver overdel med medfølgende sorte accenter på indersiden, tungen, øjestagen, hælen og carbonfiberskaftet på ydersålen. Andre detaljer inkluderer en Metallic sølv juvel Swoosh og en gennemsigtig ydersål. Når du frigiver den 17. marts for $ 250, vil du gribe et par? Klik og bogmærke vores officielle Nike Air Foamposite Pro Silver Surfer (Silver Age) nu for yderligere billeder, den nyeste information og detaljerede oplysninger om udgivelsen.

Hvad du ser ovenfor, er en splinterny opdateret og moderniseret version af? Nike Air Flight Huarache. Ja, nike sb den sko, du ser ovenfor, er 2017-versionen af den klassiske? Nike Air Flight Huarache fra 90erne. Nye funktioner på skoen inkluderer et helt nyt snøresystem, en anden konstruktion på mellemsålen og ydersålen. Forskellig trækkraft, der siges at være lånt fra Nike Zoom Rev 17 og brugen af Jacquardstrik på topplapperne, der derefter er parret med neoprenopbygningen af skoen. Der kendes ikke meget andet om skoen lige nu, men hold dig opdateret for at finde ud af nye detaljer om det kommende? Nike Air Flight [img]https://www.teatronazionale.com/images/sko/nike sb-756nyi.jpg[/img] Huarache 2017. Første tanker? Fortæl os det i kommentarerne herunder.
Voir le profil de l'utilisateurEnvoyer un message privé
Montrer les messages depuis:      
Répondre au sujet
Autres sujets de discussions
nike running shoes le 02/08/2019
nike air max thea le 19/08/2019
nike hyperdunk le 16/08/2019


 Sauter vers:   

nike sb


Voir le sujet suivant
Voir le sujet précédent
Vous ne pouvez pas poster de nouveaux sujets dans ce forum
Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum
Vous ne pouvez pas éditer vos messages dans ce forum
Vous ne pouvez pas supprimer vos messages dans ce forum
Vous ne pouvez pas voter dans les sondages de ce forum

pompier.:: Forum Pompier : forum dédié au métier de sapeur pompier ::.
Création / Gestion : Evoclic - Copyright 2005 - 2015 - Tous droits réservés

Ce forum est destiné aux sapeurs pompiers et passionnés.
Tous les logos et marques sont des propriétés respectives.
Toute copie entière ou partielle de ce site peuvent faire l'objet de poursuite judiciaire.
Les propos tenus sont de la responsabilité de leurs auteurs.
Forum-pompier.com est déclaré à la cnil sous le numéro 1112890
Powered by phpBB © 2001, 2011 phpBB Group